Ons team

De ergotherapeuten van Zorg op Maat staan klaar om deze kinderen te helpen. Want elk kind mag meedoen!

Ons team

Binnen Zorg op Maat werken momenteel drie kinderergotherapeuten.
Alle therapeuten staan ingeschreven in het kwaliteitsregister voor paramedici: www.kwaliteitsregisterparamedici.nl.

Annabel Klaassen

Ergotherapeut & praktijkhouder

Na mijn opleiding aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen ben ik in 2007 mijn eigen praktijk voor ergotherapie gestart.

Gedurende de jaren heb ik mij verder gespecialiseerd in het werken met kinderen. Zo heb ik diverse opleidingen en cursussen gevolgd, gericht op sensorische informatieverwerking, schrijfmotoriek, cognitieve benaderingswijze en mag ik mijzelf ReAttach therapeut noemen.

Nog steeds vind ik het iedere dag een feest om met de kinderen te spelen en plezier te maken. Want dat is wat we doen! Doordat ieder kind anders is en de problemen en hulpvragen zo divers zijn is iedere dag weer anders en vol nieuwe uitdagingen. Het geeft mij veel voldoening om kinderen én pubers zelfstandigheid en vertrouwen in hun eigen kwaliteiten en kunnen mee te geven, zodat ze weer optimaal mee kunnen doen in de maatschappij!

Britt de Baaij

Ergotherapeut

Na mijn opleiding aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen ben ik in 2020 gestart als ergotherapeut bij Zorg op Maat.

Het werken met kinderen vind ik ontzettend leuk om te doen. Ik krijg hier veel energie van. Het spelenderwijs stimuleren van de ontwikkeling van een kind en het aansluiten bij hun interesses en behoeftes vind ik belangrijk. Daarbij werk ik nauw samen met ouders,
leerkrachten, intern begeleiders en andere disciplines om het kind zo optimaal mogelijk te ondersteunen.

De afgelopen jaren heb ik verschillende cursussen gevolgd om mij verder te ontwikkelen als therapeut. Daarnaast heb ik de Post-HBO opleiding afgerond tot SI (Sensorische Informatieverwerking) specialist.

De kinderen zien leren en ontwikkelen en hun eigen doelen zien behalen geeft mij veel voldoening.