Ons team

De ergotherapeuten van Zorg op Maat staan klaar om deze kinderen te helpen. Want elk kind mag meedoen!

Ons team

Binnen Zorg op Maat werken momenteel drie kinderergotherapeuten.
Alle therapeuten staan ingeschreven in het kwaliteitsregister voor paramedici: www.kwaliteitsregisterparamedici.nl.

Annabel Klaassen

Ergotherapeut & praktijkhouder

Na mijn opleiding aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen ben ik in 2007 mijn eigen praktijk voor ergotherapie gestart.

Gedurende de jaren heb ik mij verder gespecialiseerd in het werken met kinderen. Zo heb ik diverse opleidingen en cursussen gevolgd, gericht op sensorische informatieverwerking, schrijfmotoriek, cognitieve benaderingswijze en mag ik mijzelf ReAttach therapeut noemen.

Nog steeds vind ik het iedere dag een feest om met de kinderen te spelen en plezier te maken. Want dat is wat we doen! Doordat ieder kind anders is en de problemen en hulpvragen zo divers zijn is iedere dag weer anders en vol nieuwe uitdagingen. Het geeft mij veel voldoening om kinderen én pubers zelfstandigheid en vertrouwen in hun eigen kwaliteiten en kunnen mee te geven, zodat ze weer optimaal mee kunnen doen in de maatschappij!

Britt de Baaij

Ergotherapeut

Nadat ik ben afgestuurd als ergotherapeut aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen heb ik de kans gekregen om als kinderergotherpeut te werken bij Zorg op Maat.

Het werken met kinderen vind ik ontzettend leuk om te doen, hier krijg ik veel energie van. De kennis en ervaring die ik heb opgedaan tijdens mijn stage bij Zorg op Maat zet ik met veel plezier in tijdens het werken met de kinderen.

Het spelenderwijs stimuleren van de ontwikkeling van het kind vind ik belangrijk. Daarnaast werk ik nauw samen met de ouders, leerkrachten en andere betrokkenen om het kind zo optimaal mogelijk te ondersteunen.

De kinderen zien leren en ontwikkelen en hun eigen doelen zien behalen geeft mij veel voldoening.